O nama

O nama

Veleoprema je specijalizirano poduzeće za opremanje poslovnih prostora i ureda. Stoga Vas pozivamo da nam se u trenucima opremanja Vaših poslovnih ureda slobodno obratite u naš prodajni salon za sve potrebne informacije.

U ponudi imamo namještaj dizajnerski nenadmašivih talijanskih proizvođača. Velik je izbor različitih programa, boja i kombinacija što omogućuje kvalitetno opremanje pojedinačnih i grupnih radnih prostora, sve s ciljem fleksibilnosti i učinkovitosti radnog mjesta.

Namještaj odgovara zahtjevima modernog dizajna i visoke funkcionalnosti. Uz stručni savjet naših projektanata odgovorit ćemo zahtjevima organiziranog i funkcionalnog radnog mjesta prilagođenog svakom prostoru i radnom zadatku, imajući pri tome u vidu da estetski funkcionalan ured poticajno djeluje na stvaralački rad.

Osim uredskih prostora kod nas možete urediti i radni kutak u svom domu, bilo da ste se odlučili za manji radni ili kompjuterski stol ili ured koji skladno nadopunjuje toplinu Vašeg doma.

Slike u Galeriji samo su okvirni prikaz. Obzirom na veliki broj raspoloživih elemenata, velik je i broj mogućih kombinacija. Za točnu specifikaciju namještaja zatražite ponudu. Dužni smo Vam isporučiti namještaj kao po ponudi, što se može razlikovati od namještaja na prikazanim slikama.  I slobodno zatražite korekciju ponude ukoliko je prva varijanta različita od Vaših zamisli.

Našu ponudu možete razgledati i u našem prodajnom salonu u Rijeci, Šetalište A. Kačića Miošića 12.